Sämst jag är!!

Hmmm ja vad ska jag säga?! Utgångsdatumet på mig har ju utgått föööör länge sen! Måste blir bättre på att uppdatera mig!
Men Helt ärligt så har jag varit väldigt upptagen men allt från jobb till massa annat.

I fredags vart jag klar med min B.S.M kurs dvs. Basic shift management. Började i måndags med första hjälpen och brand övningar. För att berätta om brandövningarna så är det mesta jag minns iskalla tår, svordomar och ett humör som gick i botten.. Vill inte uttala mig mer om vad jag muttrade för mig själv och tillsammans med en annan kille från kursen.
Kom iaf fram till att det var skönast när dockan brann för då vart de varmt så i mitt stilla sinne tänkta jag låt skiten brinna upp för faaan!!
Hehe skämt och sido, nu är jag ready 4 some fire so give me the heat ;)..
Dag två hade vi kurser om grundläggande mänskliga rättigheter efter det bar det av med abonnerad buss till hardrock cafe där jag åt en jätte tallrik med chicken fajitas, thank god 4 great food!
Efter det vart det cider sen lite mer cider som över gick till en öl eller två eller hur va det nu? 3,4,5 eller kanske fler?!
UFFFFH när klockan ringde 6 på morgonen tror jag nog att det var jag som rensa baren men jag sov på hotellet och åt frukostbuffe fast jag inte ens var inbokad där. Så nu har jag lyckats vara en snylltare som sov på en 1.40 soffa i ett rum med två super mysiga tjejer från kursen..

Onsdagen hade vi bara massa teori uppe i utbildningssalen, torsdagen åkte vi på restaurangdag.
Jag hamnade på Mcdonalds st:eriksgatan så där spenderade jag min eftermiddag.
Fredagen hade vi vårt slut prov vilket jag fick 90% på, inte alls nöjd men lite bra är jag ändå, ellllleeerr?!
Men skit sak samma i provet för efter de var det kursavslut och dvs ett adjö till alla 26 underbara människor jag spenderat med dessa 5 dagar från olika delar av sverige, sorligt och jobbigt men vi har våran B.S.M grupp på faceboken och det pratas redan om reunion :D:D:D:D... SJUUUUKT KUL KURS OCH ÖNSKAR JAG KUNDE FÅ GÖRA DEN IGEN MED ER UNDERBARA MÄNNISKOR, B.S.M 113 4-LIFE ;)..

Efter provet och kursen fick jag iaf ett sjukt stöttande och positivt samtal från min chef som sa att de saknade mig, han är sjukt bra och skulle inte vilja ändra mkt på honom.

So now im back in bussines but just 4 one day coz on wednesday its time to move my ass to POOOOLAAAANDD!!

Så imorgon kör jag kvällsskiften vilket kommer att rulla på med tanke på att det är Djurgården - Skellefteå och vad jag fick höra var det slutsålt så imorgon tror jag att jag kommer att sälja en eller kanske två big mac menyer, eller vad tror ni?!


Nej nog om jobb! Var ute i lördags (ambassadeur) med rebos och hennes vän som var på besök från Borås. Det kan jag lova er har lett till att jag har träningsvärk i lår, vader och mage, skakade rumpa som om jag gick på duracell fiiifan.. Fylla skyller vi iiiinte på, nej nej jag dricker aaaalldrig utan var helt okej faktiskt.. Ehhh Jasmin sluta ljug för hur förklarar du blåmärkena på heeela vänster benet??
Jo det mina vänner uppkom när vi gick till bilen för att få skjuts av Bettan in till ambassadeur.
Fråga inte varför vi prata om hur halt det är men jag skulle visa hur lätt det var att glida ner för gatan yaaaaoou..

Säger till Cumhur, -Cumhur push me!
Vet inte om han såg rött eller kände att han befann sig i en farozon eller bara kände att han ville visa sina muskler.
Men vad jag vill ha sagt är att den dära puschen vart liiiite hårdare än va jag räknade med så jag gled rätt bra ner för gatan men dock då på alla fyra, sen säger jag inte ett skvatt mer! Ont det gör ont!

Nu har jag iaf uppdaterat mig och hamnat i fas igen så nu lovar jag att vara aktiv här men Rebecca du måste hjälpa mig att styla till den här tråkbloggen!! :D

Här har vi kortet från kursen!
SJUKT SKÖNT GÄNG!!! SAKNAR ER!


RSS 2.0