Låt mig få sova!

Sömnen är en kamp varje natt.. När jag väl somnat så tar det inte lång tid innan jag vaknar..
Hat är en stark känsla! Ordet Hatar är ett starkt ord så nästa gång du använder det var verkligen säker på att du hatar det så mycket så att det inte släpper dig i varje steg du tar i ditt liv..

Pappa grät idag, herregud va ont det gjorde!!! Har bara hört dig gråta 1 gång tidigare och det var när jag akutopererades i Marmaris.. Men se din tår rinna ner för kinden var en kniv i hjärtat och ett slag i magen på samma gång!

Behöver komma här ifrån och så blir det nog snart! Farmor lyfter till Turkiet om några timmar och så gör nog jag också om ett par dagar!

//Jasmin

Jasmin?!?!

- Jasmin hallå, Jasmin hör du mig?!
Jag hör jag ser men det berör mig inte just nu!.. Klaustrofobi i min egen kropp, släpp ut mig låt mig inte få känna så här..
Livets mening kan jag inte hitta men dess vändningar kan jag skriva under på att de kan ske på 1 min om inte fortare.
Tom, helt tom! Vad finns det att säga, vad finns det att göra? Bearbeta!.. Väldigt lätt att säga men vägen fram under bearbetningen kan få vem som helst att stupa med ansiktet före!

Mamma kom hem nu!! Saknar dig och behöver dig mer än allt! Älskar dig!
Niklas och Shannie mina egna små änglar, min kärlek till er är obeskrivlig! Utan er hade jag inte klarat mig.. Ni har hjärtan av guld och en omtänksamhet jag inte känt från en vän innan.. Som vi säger the 3 of us is the perfect match!

Tack o hej!

RSS 2.0