Jag och mammsen bloggar!

Jaha då var den förfärliga måndagen över! Fast jobbet rullade på i en bra takt idag, gick faktiskt ganska fort.
Lite problematiskt när jag skulle gå hem. När jag precis låst dörren och larmat skulle jag ta upp mobilen och ringa mamma men tjiii fick jag den låg så fint kvar på kontorsbordet. Wohoooo grattis Jasmin! Larma av igen, hämta mobil och larma på igen. Här är tjejen som tycker om att larma! :P

Med mobilen i min hand gick jag till skärmabrink och tog tunnelbanan till mamma som bor i Hökis. Vart serverad världens godaste taco-paj och röd vin!

Nu sitter vi här och ska boka vårat hotell som vi ska bo på när vi åker iväg till Polen, Krakow den 25:te Februari. Blir nog ett 4-stjärnigt hotell vid namn Andels. Så nu ska vi snåla vidare och titta in på varje site för att hitta billigaste priset på hotellet, lågkonjuktur ni vet. :P
 

Lite bilder på hotellet vi ska bo på!


Utmanad av Rebecca!

Regler: Bloggaren skriver 8 fakta/(o)vanor om sig själv. Den som blir utmanad skriver ett eget blogginlägg om sina 8 fakta/(o)vanor. I slutet av inlägget skriver du 8 personer som du utmanar.

Nu kommer det säkert något ni inte visste om mig...

1.  Slänger nästan alltid ytterjackan på hallgolvet när jag kommer hem.
2. Pillar upp nagelbanden.
3. Biter på läppen.
4. Har en leverfläck på underläppen som syns som mest när jag solat.
5. Är en nattmänniska.
6. Äter godis varje dag.
7. Är bäst på att svära hemska ord för mig sjäälv på jobbiga gäster och sedan vända mig om med största smilet ändå
8. Har en drömprins uppmålad i huvudet men tror ej att jag kommer att finna någon av dess kaliber.

hmmm ny här så jag har inga att utmana men ändå nu fick ni veta lite shit om mig!

Tjingeling!

Ny vecka, piss väder och låg som fan!

Då var det måndag igen, tittar ut genom balkongen och ser inte ett skvatt, london dimma så det skriker om det!
Idag kör jag 14:30-23:30 pass vilket suger för hela dagen är verkligen borta men visserligen behöver jag inte gå och lägga mig allt för tidigt.

Vill ändra på min tillvaro just nu! Hitta nåt som tillfredställer mig. Funderat på att börja dansa igen men ser ganska omöljigt ut med tanke på att jag inte har fast schema. Saknar dansen väldigt mycket!
Har dansat sen jag var 6 år och då har det varit allt från, street, funk, dancehall, hip hop och jazz. Men har provat på mer är dem.
Saknar mammsen min gör jag också, tycker inte om att vara själv, har ju växt upp med mamma så hon är mitt allt. Men ska hem till henne efter arbetet imorgon och mysa för vi är båda lediga på tisdag.

Hmm det var inte mycket positivt här men känner mig riktigt nere idag och verkligen funderat på livet och dess mening, allt är så inrutat och innehållslöst just nu. Give me some action for fuck sake!!

By the way  or the highway that's it for now!

Öptum!

P.s Fast fick ju lite action i rebos rambofasoner i fredags, nää va jag elak nu? puss på  kinden vännen!


Löööön!

Om exakt 5 min har jag inte tomt konto längre. Har knappt vågat mig ut för det är alltid så att jag hittar sjukt mycket jag vill handla när jag har som minst med pengar. När jag väl har pengar blir det inte lika intressant längre och så hittar man inte ett shit...

Jag ser det snöar!! Wohhooo var det så dags nu?! Hallå vintern är ju snart över kan det inte bara bli ljusare och varmare nu. Längtar så sjukt mycket till sommaren och semester. Det betyder Marmaris för hela slanten, hoppas återbäringen blir fet! Vill bara glida ner på beach front med klackar, snygga små sommar kläder, lite alkohol i kroppen och in på sea side och skaka rumpan. =)

Nu är det dags för C.S.I.. Tjohooo

Blogg, nåt för mig?

Jaha, nu har man blivit bloggare också!
Blir lite osäker på om jag kommer hinna med att uppdatera mig här men ska göra mitt bästa.

Idag har jag varit ledig från jobbet vilket har varit skönt men även lite tråkigt! Har absolut inte gjort någonting förutom att legat i sängen och tittat på alla såpor som Våra bästa år, Fresh prince in bel air och så min stora favorit One Tree Hill!! Finns nog ingen som inte tycker den är bra om de väl har gett sig in i serien.

Nä nu ska jag återgå till tv:n och till Las vegas!  Men du underbara Rebos här har du nu mitt första inlägg! =) Kommer dock inte bli lika grym som dig men jag ska försöka iallafall..

Ha de bra så länge!

RSS 2.0