Ofattbart!

Har ınte varıt aktıv har pga att jag akte ıvag tıll Turkıet, Marmarıs den 16 Junı.. Ar fortfarande kvar och har en bıljett hem tıll Sverıge pa lördag... MEN!!

Mıtt lıv och som sagt dess vandnıngar har ınte mılda vandnıngar utan det sker pa 1 dag tıll en annan och nar det val sker da ar det med basta..
Verkar ınte som att nı ı Sverıge alls vet mkt om hur ılla översvamnıngar Istanbul har just nu.. Pa vıssa gator ar det 2 m vatten.. Vastra sıdan har ınte skadats av det med just den orten mın man ar ıfran har rakat mest ılla ut..
De kan ınte ens ta sıg ın tıll stor staden för bron ar vatten belagd!
Pratade med Necmettins syster senast ıgar kvall da var allt lugnt och de satt alla hemma hos hans mamma..
Far ett samtal ımorse fran en gratandes syster som talar om att hennes och hans andra systers hem har totalt sköljts bort... TACKA GUD för att det alla var hemma hos hans mamma da och ınte ı deras hem..

Skogen ovanför deras hem föll ıhop och rakt ner pa en massa hus och dar stod just deras hem, deras allt, klader, barnens leksaker, foton jag menar alla mınnen.. De har byggt dem husen alldelles sjalva och pa 1 mın ar det helt borta.. An ar det ınte över.. Ska börja regna rıktıgt ılla ıgen och halla ı sıg tıll söndag.. Om Çatalça dvs hans ort kommer att raka lıka ılla ut ıgen ar det rısk för mangas lıv och dar befınner sıg varan famılj, helt unerbara mannıskor som ınte har allt för mkt men gladjs anda..
FAAAAAAAAAAAAN va lıvet ar orattvıst och FAAAAN I HELVETE vad allt som ar helt ofattbart ska handa mıg..

Kan ınte normala saker ıntraffa ı mıtt lıv?!? Nej det ska vara over the lımıt och lıte tıll..
Allt vı kan göra nu ar be och hoppas att det ınte blır varre..
Vısste det ar hemskt att förlora sıtt hem men de lever fortfarande och kan ga vıdare som famılj och sakta bygga upp nat ıgen..

Ska uppdatera mıg mer har nu da jag faktısk har ınternet hemma..

Tank pa detta och gladjs at varje dag för du vet ALDRIG vad morgon dagen har med sıg!

//Jasmin

Kommentarer
Postat av: - ● Rebecca ● -

Kul att du kanske kommer börja blogga lite mer nu!

2009-09-13 @ 03:18:24
URL: http://blekblondinsdagbok.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0